news

Gloednieuwe editie 'Public Update': Halfjaarlijks magazine TriFinance Public Sector

Samen bouwen aan een wendbare en efficiënte overheid

MATiz, de rapporteringstool voor lokale besturen

Bouwen aan een betere managementrapportering

Naar een performante centrale aankoopdienst

Elke crisis creëert nieuwe kansen. Precies daarom zat het voorbije jaar ook voor u en uw organisatie vol met complexe uitdagingen en eveneens unieke opportuniteiten. De Corona-pandemie resulteerde, op de verschillende beleidsniveaus, in uitdagingen die vaak meteen aangepakt moesten worden. Omdat u het daarnaast als overheidsorganisatie, zowel aan de eigen mensen als aan de burger, verplicht bent om ook de kansen te grijpen, heeft deze context voor uw medewerkers ongetwijfeld voor de nodige extra druk gezorgd.
Wij geven u graag inzichten in onze TriFinance-filosofie en onze manier van werken. Daarnaast tonen we u, aan de hand van enkele best practices, hoe TriFinance Public Sector u op verschillende vlakken kan ontzorgen.

De trend van extra druk was bij vele van onze klanten al een hele tijd ingezet. De omgeving wijzigt steeds sneller en de materie wordt steeds complexer. De burger wordt daarnaast steeds mondiger en verwacht terecht meer dan ooit een klantgerichte overheid. Bovendien zal ook de digitaliserings- en robotiseringsgolf, na een vaak nog noodzakelijke inhaalbeweging op het vlak van ICT en procesmanagement, ook in de publieke sector niet meer te stuiten zijn. Al deze trends duwen de publieke organisatie onvermijdelijk in een stevig en organisatiebreed veranderingstraject, wat op zijn beurt weer tal van nieuwe valkuilen en opportuniteiten met zich meebrengt.

Wij stellen dagelijks bij onze klanten vast dat zij er desondanks toch in slagen al deze uitdagingen aan te gaan. Een mooi resultaat. Het wendbaar inrichten van de organisatie blijkt vaak een noodzakelijke voorwaarde te zijn. Dit betekent vaak ook op het juiste moment de juiste externe expertise inzetten. Het is naar onze ervaring vaak cruciaal, niet enkel om projecten of veranderingstrajecten efficiënt te laten landen, maar ook om overbelasting van de eigen organisatie te vermijden.

Met deze nieuwe editie van onze Public Update geven wij u graag opnieuw inzichten in onze TriFinance-filosofie en onze manier van werken. Daarnaast tonen we u, aan de hand van enkele best practices, hoe TriFinance Public Sector u op verschillende vlakken kan ontzorgen.

Wij wensen u alvast veel leesgenot toe.


Het TriFinance Public-team  

Grow your career

Come join us

Expand your business

Let's work together

Sign up for the latest industry insights
Set preferences